dissabte, 11 d’abril del 2009

ELS AMICS Es multipliquen




PERDUTS PER L´ESPAI

Els humans tendim a imaginar, idear, i després atropellar-ho tot per les nostres causes. Tot el que no se'ns passa a nosaltres, o no hem dit, està mal dit, o queda un "però" per dir. Tots volem fer imperar les nostres idees, i mentre aquestes maduren, no ens importa considerar-les nostres, però després serán de tots, i als altres els haurem de convèncer o obligar.
Tota idea bona no és pràctica, i tota idea práctica no és bona.
Per construir un pont, abans de raonar si ha de ser de pedra o fusta, del pes que ha de suportar, si ha de tenir baranes o no, de la seva decoració, hem d'assegurar-nos què hi ha un riu.
Si ú pensa Si, els altres pensen No, o Si però No, i ú pensa No però Si.
Aleshores, que hem de fer per afrontar una bona idea?
No ho sé, això ho deixo per a vosaltres.
Jo no tinc ni puta idea.

( Angelius Misterije )

3 comentaris:

  1. Podria ser... fer el que fas tu?, Angelius
    Reconeixer la responsabilitat en la seua parcel·la, i a l'hora la dels altres com a propia.

    ResponElimina
  2. Aquest xicotet apunt és el que pensem penjar, en una llarga lista d'activitats per a eixe cap de setmana, el dia 22 'abril al bloc NOSAL3 som + de tres.

    Dissabte 25: Amics del Corral de Rafel: Primer dia D. A partir de les 12:30, excursió pels voltants, amb l’inestimable guiatge de l’amic Vicent Boix. Després paella de temporada (vegetariana, o no...) i per la vesprada, diverses activitats, que es podran perllongar fins a la nit, on tenim previst un xicotet recital, de música i versos.

    ResponElimina