divendres, 8 de maig del 2009

Després de les "vacances".


Ja hem descansat del l'èxit assolit del dia D, que finalment anomenàrem "Gaudim del Corral", i ara cal tornar a engegar un nou projecte.

Propostes, fetes pels nous/noves associats/associades: ja en tenim dues en ferm.

1.- SOCIALITZACIÓ-CULTURA ORAL.
L'associada que ho ha proposat està disposada a recuperar la cultura oral que els nostres avantpassats ens tranmeteren (o no). És una pèrdua que no podem deixar que continue, així que qui vullga, podrà explicar un conte, rondalla, relat,...que haja escoltat dels seus avis (o pel carrer, o per que li agrade, o...).
2.- SOCIALITZACIÓ-PLÀSTICA.
L'Obrador d'Art Potencial de l'Alcúdia, proposa una vesprada de dibuix a l'aire liure.

Caldrà proposar noves activitats. En les reunions han eixit algunes idees, que que caldrà perfilar. I si en teniu alguna de nova, que no s'haja parlat d'ella, també la volem saber.

Estem pensant si farem alguna activitat al Corral oberta al públic aquest mes. El mes de juny ja tenim mig aparaulada la Nit de Sant Joan amb la col·laboració de la gent del Teatre La Clau.

25 comentaris:

  1. Bé companys. Malgrat el que haja pogut semblar encara hi som ací. Horabaixa comenta que si hem desaparegut: trobe que després d’uns mesos – literalment- de les reunions, xerrades i debat que desembocaren amb les activitats del dia 25 d’abril era logic que hom es prenguès un descans que per altra banda, no deixa de ser també una etapa de reflexió i valoració.

    De tota manera s’ha de dir que hi ha interrogants que no s’han aclarit i considere que per desgracia creen una certa confusió que no ajuda gens ni miqueta a que el nivell d’empenta i il.lusió continue alt. Per una banda tenim el tema amb el que ens trobarem de front faltant ben poc per al dia 25: portavem una idea equivocada de que ens permetrien ser gestors plens de l’espai i no preveiem la intrusió de gent que es deixa caure per allà amb no sempre bones intencions. És clar que a pesar que nosaltres no som els que hem de donar explicacions, l’acció destructora d’aquesta gent – la que ha aparegut i els que vindran- no l’hauriem d’infravalorar doncs tots sabem com funciona la política i nosaltres no deixem de ser una minoria – almenys però, civilitzada en contrast a aquesta mena de sarracens . Per altra, tenim el paper dels responsables de l’ajuntament. Comentava el president: “…als regidors que ens acompanyaren arriscant el càrrec…”. Què vol dir això? A què juguem? De veritat, si un regidor arrisca el càrrec per unes activitats tan innocents i constructives com les que portarem a cap és que la cosa està més fotuda del que pensàvem. Des de l’ajuntament se’ns donà el vistiplau però, comentaris com l’anomenat o altres que van filtrant-s’hi només creen confusió i reafirmen la idea que el vistiplau està molt condicionat. President: ja saps que no és res personal; simplement puntualitze un fet que per altra banda no es la primera vegada que passa. Estarem d’acord que a tots els que no anem a l’ajuntament cada dia tota eixa mena d’informacions ens confondeixen. Dit això, anem a la feina i ja opinareu.

    Possiblement tots estem rebent, hem rebut o rebrem propostes de gent que vol fer coses i per una o altra raó no han trobat l’espai ni la complicitat necessaria per fer-les realitat. Propose que a partir de ja arrepleguem eixes propostes i les organitzem per a una propera cita en la que com és logic, participarem i brindarem la nostra col.laboració desinteresada.

    Avui en l’esmorzar s’ha parlat del dia 30 de maig. Quines propostes hi ha?

    Brisco.

    ResponElimina
  2. Brisco...please...entén els simbols de les paraules...Arriscar el cárrec, es una ironia. Nosaltres no som, ni vullguem ser tan importants. Peró, no he estat mai tan comvençut dels objetius d´esta associació i de el nostre exit amb els nostres objetius. Creu-me, estem pel bon camí, es una aposta que hem escomeçat i que volem portar endavant i ja no tenim cap dubte del que volem fer i aconseguir.

    The president of the Unites States of Love... ( I HAIR...? )

    ResponElimina
  3. Mono, als indis amb ironies...? No. Torna a llegir si et cal el meu comentari i, si és possible, enten-lo.
    Hair vindrà, quan arribe

    ResponElimina
  4. el vicent....si...el de la undulata!9 de maig del 2009, a les 11:39

    Bé!, jo pensa que no devem eixir-nos de context, el marc és el corral i el seu paratge, n'hi els politics n'hi la política, com tampoc els comentaris deuen tindre suficient força com per a provocar grans canvis en l'associació. A mi particularment em fot que se li done massa importància a coses (que no son fets) i que en definitiva no tenen lloc en l'associació, estaré d'acord en este tipo de comentaris si algú pot trobar en eixe tipo de histories algun benefici per al conjunt dels associats o per a provocar alguna activitat. Si no és així per a mi sobra un poc tot això, jo pense que deuríem centrar el tema en les coses que volem i deixar ja de una vegada les que no ens interessen.
    Un tema que si deuria motivar és el fet que anomena brisco sobre la gent que farem pujar al corral a fer mal, i que no l’hauríem d’infravalorar debut a que aixo si que ens pot condicionar.
    Espere que pronte tingam l'oportunitat de gaudir de nou del paratge amb la vostra companyia.

    ResponElimina
  5. que no hi ha gana de fer res, ara que ve el bon temps?

    ResponElimina
  6. Algú ja sap el que l'Ajuntament pensa fer al Corral?. Ho diem per l'exposició d'objectes d'espart que vam veure anunciada en el full "Avis". Encara no s'han posat en contacte amb nosal3? O sí?. Les relacions amb la institució propietària del Corral pensem que deuen ser fluïdes i complementàries. Instem al President a que faça les preguntes corresponents al regidor que s'encarregue de l'exposició.

    ResponElimina
  7. Proposta:
    Esmorsar avans de de fer una eixida fotografica.
    Dins al paratge del corral, es troba florint per ejemple la Anacamphys piramidalis.
    Respecte al comentari de l'amic anmonbar, o siga Toni!, el senyor regidor, Pauli ens comenta de "passada" si podriem unir alguna cosa a la expo. de l'espart. Deuriem quedar i propossar algo que fora interesant per a nosaltres. Vosaltres direu!

    ResponElimina
  8. Jo crec que si el presi o algún altre membre del corral sapiguera alguna cosa ens ho haguera fet saber. Crec que serà una iniciativa d'algún concejal i com que no es fem falta tampoc ho han comunicat.

    ResponElimina
  9. Ací estem per al que faça falta... i supose que alguna cosa ens comentaran els de l'ajuntament... si no... caldrà anar pensant malament. Se suposa que l'associació hauria de col·laborar, organitzar, no sé... ser part activa de qualsevol cosa que es faça al Corral, si no no té cap sentit.
    Senyors de l'Ajuntament (els ho pregunte ja directament i em paus) volen que participem activament en l'exposició que hi ha prevista -per a quan?- sobre l'espart? Com possiblement, l'ajuntament no entre a aquest bloc, vaig a remetre-li un correu a la regidoria de medi-ambient, que és la que ens donà el regidor Paulí. Bé, ja comentarem com hem quedat.

    ResponElimina
  10. si, com sembla, tenim la possibilitat d'afegir una o més activitats al tema de l'espart potser siga convenient fer-ho. cert és que no ens han avisat directament. per tant es tracta de veure si ho considerem oportú o no. A mi em sembla que eixe punt d'adaptar-nos a les situacions tal i com vinguen, en compte de mantenir cap tipus de rigidesa ens convé. tanmateix ho haurem de decidir entre tots. si us pareix bé fem reunió aquesta setmana. podem quedar a berenar dissabte en compte d'esmorzar ho dic per canviar i provar altres coses, en fi, el que vulgueu...

    ResponElimina
  11. Arribat a aquest punt, continuen les polèmiques inexistents que jo vaig creure es disiparian en el dia D, però continuen.
    Creia que, després d'aquesta experiència tindríem tots més clar el nostre objectiu, la disposició del Corral per a les nostres activitats lúdiques ha estat cedit a nosaltres perquè nosaltres som els únics que ho hem demanat per a aquest fi, però el Corral és públic, és a dir de tots , no d'aquest o d'aquell, de tots tots i no ho podem ignorar. A qui li demanar-em permís? I ens ho van donar? doncs ja està ... no ens hauria d'importar res més que dur a terme les nostres activitats i si ho fem bé, i si val la pena.
    Però bé, la polèmica està aquí, a cada comentari, i amb algunes al.lusions al president, que ja ni tan sols s'atreveix a fer cap comentari irònic, perquè hi ha qui tira a matar.
    Pel qué no tinc (més kinder) qué demanar a la junta la meva dimissió i l'absolució de la junta, i comvocar a tots els associats a una reunió el dia 17 de maig, a les 11 després de esmorzar, per a la votació d'una nova junta gestora.

    El ja ex-president i ultim mono.

    ResponElimina
  12. Polèmica? simplement constatem que se suposa que si l'ajuntament vol fer alguna cosa allà ens hauria, com a mínim d'informar-nos, abans de anunciar-ho a tot el poble. Si algú que sap que eres dels Amics del Corral i et pregunta: quan es fa l'exposició de l'espart? Tu què li penses contestar, que no saps res? Per cert, que encara no han contestat al coreu que els hem enviat des de corralderafel.

    ResponElimina
  13. Perdó, l'anterior comentari és d'anmonbar, se m'ha passat canviar l'usuari quan l'he escrit.

    ResponElimina
  14. amb la proposta del encara president estic ben d'acord: l'home ha demanat la dimisió i la disolució de la junta i ja és hora que li s'otorgue després dels repetits intents que ha fet. em sembla que el càrrec li pesa molt i damunt li tiren a matar. criminals!
    per tant, quedem per fer reunió,disolguem i elegim el que calga.
    ara, una petició: si pot ser a hora de café dissabte (16h?), allà mateix, perquè a l'esmorzar sempre arriben tard més de la meitat i s'allarga molt i almenys jo tinc quefer. En cas contrari, si finalment es fa diumenge a l'esmorzar fixeu hora, només demane puntualitat.

    ResponElimina
  15. U.Mono, està clar que el corral es del poble (no de tots)com altres immobles que també formen part del patrimoni local.Jo crec que ja que som una associació legal que porta el nom del corral i el seu marge d'acció es la casa i l'entorn, com a minim deuriem de ser informats, simplement per cortesia. Però també pense que tot açó no es per a tant ni cal fer mala sang, simplement açí el que fem es comentar.

    ResponElimina
  16. El regidor està encantat amb el correu que li hem enviat... Ho sabem, no perquè ens ho haja dit ell, sinó per altres... També els ha preguntat que a qui havia de contestar-li...
    Vosal3, quan rebeu un correu a qui li contesteu?, a qui us l'ha enviat o pregunteu a un interlocutor a qui li heu de contestar?.
    No tenen les coses clares i així els va. Nosal3 sí que sabem què fer i com, quan vulguen alguna cosa ja diran... per cert, anem a veure els nos3 correus, que aquells li han dit al regidor que ens contestés a nosal3!!! I a veure si estem parlant foradat... si hi ha alguna cosa ja us ho comentem.

    ResponElimina
  17. Una altra vegaaa no hem canviat l'usuari!!! Sóc jo qui ha publicat l'anterior comentari.

    ResponElimina
  18. Si Brisco, pareix que estic en el punt de mira de algú, i soc bastant cobard, val més una retirada a temps...i el carrec no em pesa, es que no em va, i jo no u he demanat, soc més de l´oposició, y no tinc ambicions com saps, m´agrada ser l´ultim mono. No es mala sang, soc el mateix, sols es incomoditat. Em comforme amb ser el Pres que obrí les portes del Corral, i conseguí la nevereta, amés que ja he pagat dues paelles...( ASÓ ULTIM ES IRONIA INDIA BRISCO )
    Lo de la polemica em referia a eixa preocupació que tenen alguns per a considerarse ocupes del Corral.
    La exposició del espart no la pot fer ningú només que el esparter, el tio Antonio, sols va ser una idea del concejal cedir-li el corral per a ferla allí, peró asó no es ninguna polemica, perque está tot en l´aire...
    No tinc cap problema en fer la reunió el dissabte, peró crec que deuriem fer costum per a que vinguen els associats, per tant si hi ha que votar, jo dic diumenge, em sembla mijor dia per al conjunt, ara vosaltres direu, a mi em ve bé quansevol, ¡¡total per un dissabte que no festeje!!
    L´Ultim Mono-logo

    ResponElimina
  19. au! doncs que siga el diumenge a esmorzar. a les 10.00.
    i per tancar el tema m'agradaria puntualitzar que l'últim mono ha percebut una polèmica excessiva que no ha existit. l'únic que s'ha molestat més ha sigut anmonbar.jo, si lliges el tercer comentari meu de dalt, vaig dir que ens vindria molt bé adaptar-nos i tindre flexibilitat, eme ja et diu que tampoc és gran cosa... aleshores - que diuen els gilipolles dels mestres- això sí que és ironia mono- per què t'emprenyes d'eixa manera?

    ResponElimina
  20. i com encara m'he quedat amb ganes de dir...
    president: els indis no sabien res d'això de la ironia que té un doble sentit què, per la senzillesa de la vida que portaven, no existia al seu vocabulari perquè no tenia cap funció. això és un invent de societats més complicades com les nostres. per tant, ironia india no hi ha, les coses clares: ix el sol, hui neva, plou, plou molt, etc
    quan dius que estàs en el punt de mira d'algú o parles de la preocupació que tenen alguns per ocupar el corral em recordes a aznar - i et demane perdó per la comparació amb eixe budell pudent- a qui li agradava molt dir això d'alguns diuen, algunos quieren, etc
    sincerament, de nou, no entenc que t'hages sentit soliviantat. en el meu primer comentari de dalt ja especificava que no es tractava de res personal, precisament per evitar que ho t'ho pugueres agafar com ho has fet i tampoc no veig que cap altre haja fet cap referència al president per posar-lo en el punt de mira. aleshores -és que sóc un gilipolla!- hi hauria que saber qui són alguns.
    per tornar a explicar breument el meu punt de vista: de la mateixa manera que els membres que no treballem per l'ajuntament ni entrem allà cada dia hem entès perfectament la vostra posició difícil de vegades - si recordes acordarem que seria molt convenient que cap de vosaltres es convertira en correveidile ni tan sols en interlocutor mentre esteu treballant- des de fa temps vinc o venim demanant que s'entenga que hi ha perill que malinterpretem, confoguem o no entenguem quan - lleugerament pense jo- es fan comentaris que poden donar peu a tot això, sense que això signifique que estan fets amb mala fe.
    opine que els -pocs- problemes que hem tingut es deriven d'una comunicació deficient.

    ResponElimina
  21. Tens raó, Brisco, tal vegada no deuria de fer tant de cas als comentaris, val, m'he passat un pel. La veritat és que em SENC una mica massa aludit perque em pilla entre dos focs, de asó ja hem parlat varies vegades, jo puc fer d'enllaç, però no de pont i aguantar el pes entre les dues voreres (exageració), pense que hui no soc la persona més idònia per a dur el carrec endavant, degut al'aire independentista que bufa (torne a exagerar), i del que jo necessiti respirar, sens tindre que xafarme la llengua per la serietat que comportin els putos carrecs. Aixi que cap "malicsia", (encara que toca els ... tenir que estar al mig o tindre que triar si et deus a uns o als altres). Bé, tot lo altre tonteries, el dels concejals perque em fé gràcia perque eren dues de diferent partit, el de tirar a matar per fer una ironia que gastes tu, i no crec que he o fases mai en realitat, i tot aixo.
    Anem al que anem, i no vull estar més aprop de ningú que ningú, jo he vingut a treballar, a posar el meu grá en aquest projecte, i seguisc en ell, sols que com un Ultim mico-associat, i el que em interessa és la conservació, la utilizació il'espectacle del corral, no les enraonies ni les especulacións.

    ResponElimina
  22. Així, DONCS, el diumenge a les 10!. ALESHORES, recordeu-vos de portar alguna proposta més. La proposta de l'Obrador d'Art Potencial. M'han comentat els membres del col·lectiu, que la volen fer entre setmana, per la vesprada. Així que haurem de CERCAR un altre dia, i si voleu, afegir algun altre taller (fotografia, per exemple).
    Veiem que ens agrada debatre, el debat és bo si serveix per aclarir dubtes, però... cal també presentar propostes. Ja esteu entrenant per contar un conte? (o dos...)

    ResponElimina
  23. Una altra vegada jo sóc el responsable de l'anterior comentari... què hi farem!!! Ja ho sé, posar el nom al final i així no caldrà anar posant postcomentaris per explicar qui sóc.

    ResponElimina
  24. per aportar propostes d'activitat i completar un dia sempre podem tirar mà de recursos de la casa però, pense que és millor fer participar a altra gent que s'hi sumen al total. preguntem que cert que hi ha gent disposada.

    ResponElimina
  25. Bé, si està tot clar li demane al moderador que tanque aquest fil i obriga un altre x a la reunió.

    ResponElimina