divendres, 5 de juny del 2009

Al Corral de Rafel . Disapte 6 del 6 a les 6 Berenar de la amistat

1 Gilipto o Politicum Corruptor - Au de presa, que fá el niu en un despatx public. L´especie es coneix per qué caminen com els ànecs, solen portar ulleres negres i solten tuf a distància. Ah i els ous es te com l´estruç.

2 Coyonoot o Promotorus Speculatorum - Espècie rapinyaires molt protegida, característica perquè s'assembla al coiot i al cabra (o sigui, el fill de cabra) Sol rapinya per les platges, muntanyes o qualsevol paratge amb bon paisatge, i es nodreix únicament de bitllets de qualsevol color, encara que prefereix els negres, que sol enterrar sota terra, fins desenterrar per a una nova maldat. No fa niu en ningún lloc i migra a la primera de camvi.

3 Amiquendius o Administrativus Deturnum - També conegut per ser un Mortadelo, encara que és paregut a l'espècie humana, no o és, es mes cabut, orellut i nasut i va en efecte retardat. Niua entre documents qué traspapela, però, no se te ous.

4 Vuidaolles o Inspectoratus d'Consellerium - Animal de granja, que s'alimenta del poc que deixen els anteriors, trossos d'ossos i calderilla. La seva vista és curta, i té el defecte de mirar a tot arreu menys on toca. Els mesos mes calorosos sol passar-los a la costa, preferentment Marina dor.


5 comentaris:

  1. Les descripcions i els noms cientifics son bonissims. Quedem el disabte de vesprada?

    ResponElimina
  2. Demá, jo vaig...i parlarem del proxim dia de corral.

    ResponElimina
  3. És que si no us espenten no aneu, òstia! Ja quedem per d'ací una estona!

    ResponElimina
  4. Espenta anmonbar!, a les 18.00 en el corral.

    ResponElimina