dimecres, 24 de juny del 2009

Una nit màgica

>

Agrair als que vinguéreu anit i amb la vostra presència vau donar el pas definitiu cap a la consolidació del projecte dels Amics del Corral de Rafel; i als que no puguéreu vindre, però que des de les vos3 possiblitats heu escampat la flama dels Amics a la xarxa i entre els amics... Va estar un èxit d'assistència massiva, no hem contrastat dades, però de segur que n'érem més de cent...
També us escrivim per a que, si vinguéreu i féreu fotos o vídeos, ens els remeteu per anar confegint un mural al bloc de totes les instantànies que puguem acumular, juntament amb comentaris que pugueu anar afegint de què es podria millorar i com. Prometem indicar la procedència de les fotos o vídeos que ens envieu, si voleu, i si no voleu, respectarem també la vostra decisió.

Res més, ara suposem que fins les festes de l'Alcúdia, la primera setmana de setembre ja no farem res més... i si ho fem, quedeu tranquils que sereu puntualment informats! Ei! i si tenia alguna proposta (ara que ja heu vist l'espai i heu pogut veure-li alguna altra utilitat) d'activitat, no dubteu a proposar-la, ací al correu o al bloc.

Salut, Cultura i Natura!

Amics del Corrald de Rafel

11 comentaris:

  1. Os-Tia, ¡ Que passada de cartell ! i jo así, al tercer món, a no, al primer, perque asó es realment un món apart. Peró vatja, felicitacións a la organització, qué a fet una gran llabor, i sens mi, vatja tela...un déu.

    ResponElimina
  2. Si!..ultimmono una passada de nit a la que acudi molta gent...tanta que faltaren cadires i taules, pero aixi i tot la gent contenta, i nosaltres tambe.

    ResponElimina
  3. No feu molt de cas d'aquest escrit:"Res més, ara suposem que fins les festes de l'Lacúdia,...ja no farem res més".
    Encara que si em de fer cas d'aquesta part on diu: "...i si ho fem, quedeu tranquils que sereu puntualment informats!.
    No anem a parar! tenim projecte per a juliol.
    La lluna la pruna...
    Festa a carrec de la lluna i a l'aire lliure!
    Molt pronte sereu informats i si teniu alguna proposta no dubteu en proposarl·la, ací o al correu del bloc.

    Salut, cultura i natura

    ResponElimina
  4. jo també estic amb una història, a veure si qualla i us informe aviat.

    ResponElimina
  5. per cert, aço mereix al menys un soparet.
    Dues Llunes en el Cel El 27 d'Agost, a mitjanit i 30 minuts, mirar al cel El planeta Mart serà l'estrella mes brillant en el cel serà tan gran com la lluna plena Mart estarà a 55,75 milions de quilòmetres de la terra No us ho perdeu Serà com si la terra tingués dues llunes La pròxima vegada que aquest esdeveniment es produirà, està previst per a l'any 2.287 Compartiu aquesta informació. Ningú que estigui viu podrà tornar-lo a veure

    ResponElimina
  6. Si!...eme si! algo que tardara tant en repetirse "no es pot pedre".
    En quant a la "hisoria" fes tot el posible.

    ResponElimina
  7. Llegiu-vos açò primer, no siga cas que...

    ResponElimina
  8. Graçies Toni de l'Hostal, encara que no tenim cap problema els Amics del Corral de Rafel amb una lluna plena tenim prou motius...de tota manera segurament prepararem per a la lluna plena del mes de juliol.

    ResponElimina
  9. siga com siga, una mica de brosa màgica i res... tothom a veure com a mínim més d'una lluna.

    ResponElimina
  10. Siiiii! el que diu brisco es veritat, podem veure dos llunes amb una mica de màgia...i si no no passa res...una lluna tambe és màgica.

    ResponElimina
  11. igual no vegem dues llunes peró com diu el meu amic Ramón, eixa es zona de contactes extraterestres,qui diu que no...fem un viatge astral...per ejemple.

    ResponElimina