diumenge, 2 d’agost del 2009

Reunió divendres 7 d’agost

Reunió de la junta gestora de l’associació: Amics del Corral de Rafel “Corrafaelites”.
El divendres 7 d’agost a les 19.00 hores en el Corral de Rafel.Amb motiu de l’organització de les pròximes activitats previstes per al mes d’agost.
1. Sopar organitzat per l’associació.
2. Presentació i explicació del cel a càrrec d’Enric Marco: Departament d'Astronomia i Astrofísica Universitat de València, primer amb un programa de planetari i després amb telescopis observar de veritat el cel.
Per això vindran els companys de l'Agrupació Astronòmica de la Safor amb 2 o tres telescopis per observar simultàniament la lluna, Júpiter i el que es deixe veure.

Esperant la vostra asistencia per a fer propostes i tancar el tema.

Amics del Corral de Rafel “Corrafaelites”

5 comentaris:

 1. Si algu no pot el divendres, podem quedar un altre dia. L'activitat pareix molt interesant.

  vosaltres direu!

  ResponElimina
 2. El divendres no vindrà l'Enric Marco, no? Deu ser per parlar-ho, no? Per mi d'acord... com que hi tenim temps, no passarà com aquest cap de setmana, que no he pogut fugir dels compromisos adquirits... ara ja sé que per al divendres no n'he d'agafar cap...

  ResponElimina
 3. Si anmonbar, quedem el divendres per a parlar-ho. Encara que aprofitem per anunciar-ho.

  ResponElimina
 4. Ja han "decidit" que l'Enric Marco vindrà el dia 27 d'agost, així que la reunió servirà per aportar idees per a la carta, el cartell, i alguna altra possible activitat més. Si el Vicent ha dit que sopar... caldrà anar berenats... o si algú vol pujar abans, que ho parle amb ell...

  ResponElimina