divendres, 25 de juny del 2010

Primera Trobada de Cançó de Dona al Corral de Rafel


Ja tenim un nou espectacle engegat per al proper dia 1 de juliol. Esperant a que posen el cartell bo, ací us avancem el repertori en aquest cartell provisional.

Així com la nit de Sant Joan hem decidit que serà el començament de temporada, i per tant no farem pagar (la gran quantitat de músics que es va congregar no ens cobrà, cosa que els hem d'agrair -quedem pendents que ens envieu fotos, si en féreu, per a penjar-les-), en la resta d'actuacions, com seran actuacions senceres, hem de fer front a les seues despeses de desplaçament, i així cobrarem la quantitat simbòlica de 5 € si compreu la entrada a l'avaçada (a L'Esplai en trobareu, C/ Blasco Ibàñez, 92, L'Alcúdia) i 6 € a la porta, amb un aforament de 100 persones. Si no et vols quedar al carrer i gaudir de les taules que pararem i de l'espectacle posterior, compreu-les a l'avançada i així tot funcionarà millor. Quede clar que l'entrepà (o el que porteu per sopar) correrà a càrrec vostre.

També volem agrarir la vostra assistència a l'acte i la gran col·laboració a l'hora de recollir les taules, sou el millor públic que es pot demanar.

Si voleu saber més de les artistes convidades podeu clicar damunt de cada nom i veure el seu myspace:


1 comentari:

  1. El sopar començarà a les 9:30 hores i quan acabem, començarà l'espectacle. Us esperem!

    ResponElimina