diumenge, 5 d’abril del 2009

Amics del Corral de Rafel ( Estem registrats )


Ja estem registrats per la conselleria corresponent.

12 comentaris:

  1. ara cal racollir el NIF, i continuar amb la programació pensada... o per pensar!.

    ResponElimina
  2. Xe! perdoneu tots els amics del corral però no he pogut anar al "meu" corral...he tingut que anar precís a buscar unes orquídies ( es l'hora) per Manuel, Rafelguaraf, la Llosa, Barcheta...Pla de Corrals...una locura preciosa i amb un gran èxit...he trobat una Ophrys gens freqüent en Valencia i molt menis en la Ribera del Xúquer, amb una única població reconeguda dins a Valencia i es troba en Alacant, i una població de S. estrictifolia que encara no havia segut trobada en Valencia...un dia complet i ple de troballes envoltades de màgia, naturalment.

    ResponElimina
  3. Este diumenge...un exit, hem estat d´acord tots els membres asistens, en totes les cuestións, amb unanimitat absoluta, hem arrivat a acordar diversos punts del ordre del día. Llastima que forem minoria, dos sols, i necesitem contrastar algunes cosetes, per lo que hem pensat que podriem fer una junta extraordinaria el dijous a les 9´30...per a tancar el día D. Digau cadascun la seua opinió, please, per saber la asistencia que hi haurá, per a votar...

    ResponElimina
  4. a mi em sembla bé que quedem dijous a hora d'esmorzar com sempre - 09.30am-. jo estic disponible i hi acudiré. si en forem majoria podem ja configurar el programa, decidir quin dia i tancar horaris

    ResponElimina
  5. dijous... dijous... a les 9:30 o a les 21:30? Creiem que sí podrem acudir-hi. Els dos que acudíreu i que programàreu ja podíeu haver publicat què vau acordar, per poder estudiar-ho i donar el vist-i-plau, no per a retirar res, per suposat! Ja parlem...

    ResponElimina
  6. Jo propose per al dijous 9 d'abril kdd a les 9,30 una mica de feina , esmorçar i molaria "mazo" una paelleta cosa que si fa bon oratge gaudirem de lo més.
    Referent a la reunió del diumenge dia 5 quedarem en que per al dia D definitivament seria mig dia i la proposta + o - es : a les 3h. paelleta per als socis, café i començament d'activitats per a tot hom que vulga vindre, escursió didactica i recollida de fem, inaguració d'exposició fotogràfica,xerada tertulia té i posta de sol al mateix temps es pot fer a dintre cinema per a xiquets, projecció de pelicula x tematica i forum(si fa bon estar a la fresca),concert en viu,jocs d'artifici i clausura.
    Tot es pot variar, concretar horaris i temps per a cada activitat i sugerències. Que ús sembla?

    ResponElimina
  7. L'esmorzar dijous a les 09.30am és al Corral . Ho dic per si algú no ho tenia clar, com anmonbar per exemple. Molaria que hi acudirem totes perquè qui no està no es troba i després no val a queixar-s'hi. Jo ho he dit a algú que encara no ha vingut. tal vegada tots podriem comboiar alguna persona més.Allà, face to face, ja debatim les propostes que s'han anat fent.

    ResponElimina
  8. El dijous, a les nou del matí, al Corral de Rafel i de "sobaquillo", esmorzar. I finalitzat este, farem una reunió per a concretar el dia D i les activitats on tinguem associats voluntaris. Tot aquell que vullga col.laborar amb alguna cosa o tinga una idea que compartir, que acudixca. Si algú no pot per diverses raons, que he u diga así, per a contar amb ell per les tasques de la comunitat. Podeu convidar a vindre a aquells que estiguen per la llabor. I amés, please, feu-nos els comentaris signant d´alguna mena qui sou, Br, si no et coneguem, no podem tindre amb compte la teva opinió. Despres del dia D hi hauran dies F,G,H...deixeu propostes per a mes abans i centremos en el que tenim, per a fer una presentació del nostre col.lectiu. L´ULTIM ( que tanque la porta )

    ResponElimina
  9. Br és brisco,presi. el que passa és que el xic ha apretat una tecla que no hauria i el comentari s'ha publicat i per no repetir-lo s'ha quedat així.

    ResponElimina
  10. bé! escencialment trobe dos propostes molt interesants per a tindre amb conte ja!, una la de eme on diu "a les 3h. paelleta per als socis, café i començament d'activitats per a tot hom que vulga vindre" i l'altra la de brisco on diu "tal vegada tots podriem comboiar alguna persona més", les dos amb camins diferents pero efectius i naturals, naturalment.

    ResponElimina
  11. Aleshores truquem-nos uns als altres per a confirmar la asistencia, o no, per a la paella, tenim que comprar l´avío i preparar el caldero. Demá pel matí, ens posarem en contacte amb els associats i decidim...
    Julivert Parsley Pâtrunjel

    ResponElimina
  12. Vols dir? Ja són les 16:32 i encara no ens hem telefonat. Nosal3 fins ara no havíem pogut entrar a veure què s'hi coïa per ací. Nosal3 sí que hi anem a l'esmorzar. Del dinar no hem parlat, encara que demà estarà tot obert, sempre podem comprar-ho a corre-cuita. Ara d'ací mitja hora, si encara no ens digueu res, anirem trucant, de primer al presi, per veure què.

    ResponElimina