divendres, 10 d’abril del 2009

La paella i l'excursió

Bé xe!, anem per parts
Primer, pensé jo que la paella d’herbetes silvestres pot estar difícil de fer, pel fet de que les herbetes estan prou allunyades, el únic remei es fer la paella de “verdura tradicional”, per tant l’excursió no serà a fer les herbetes.
Jo!...estic convençut que per ha ser la primera excursió que es fa, el millor lloc es el mateix paratge i els seus voltants, per tant l’excursió serà del corral de Rafel directe pel sender a l’interior de la rambla del “barranc de les coves del Truig” fins a tocar el final del terme i tornar. I que vinga qui tinga ganes i gust de conèixer…i compartir experiències!, el que no, no cal que vinga!.
Bé esta clar la paella de verdures o mixta, vosaltres decidiu a mi tant en dona una com l’altra. Però l’excursió al barranc de les coves, moio negre, lloma llarga, calera la monja….
Penseu, pensem...

10 comentaris:

  1. Haguera estat bé que posares el nom per saber amb qui parlem. No tinc cap problema en canviar res però, el ben cert és que ens reunirem i acordarem una sèrie de coses. Ara tu decideixes canviar-les " ...l'excursió no serà a... la paella (serà) de..."
    Ja dic, cap problema en canviar, sobretot si el canvi està fonamentat, però pregunte: per a què arribem a acords? val de res el que acordem? hem de funcionar d'aquesta manera, tal com vinguen els canvis d'humor?

    ResponElimina
  2. No Brizco, peró despres es pensen les coses en gelat, i el blog es per opinar. Jo també sabia que fer alló de la paella amb herves silvestres del terreny, encara que es una bona idea, es prou dificil, amés que hui en dia, no et pots fiar de on les agafes si no son controlades, poden tenir productes quimics per les polvoritzades. De totes menes, quedarem que la paella, ¿ sería o no sería oberta al public ?. Supose que l´escrit es de Vicent, i pensa el mateix, no es poden dur tantes idees i tasques a l´hora. Com tú, si ú penses vé, ¿ com tens que acudir-hi a fer les herbes, despres fer la paella, despres jugar amb els jocs, despres presentar i xarrar i tastar els vins, més tard pujar a l´escenari?. Deurien possar cadascú una idea, buscant omplir espais, i millorar la idea en el seu temps de espai. Els demes col.laborar logisticament en l´idea de cadascú dels altres, sería més efectiu, i tots ens divertiriem per igual.
    Crec que el devat no terminará fins el dia D, on encara podrem cambiar alguna cosa, please, no ens institucionalitzem.
    Peró pensem en aprofitar bé el temps, ú a la caminata, altre de exposar, altre de la xarradeta,altre del documental,altre del cine,altre del concert...etc.
    Es la meva opinió, aixo no cambia res...
    La part de organització va a carrec de tots.
    Lo escrit no va a missa. Peró si t´agrairia que anara al blog...i aixi treballem sota al paper i el millorem...

    El Presi en funcións...de Presi.

    ResponElimina
  3. El escrit es meu, Vicent…el roig, i primer en cap lloc diu la paella "serà", diu: el únic remei es fer la paella de “verdura tradicional”. Si dic: per tant l’excursió no serà a fer les herbetes,un poc abans diu: "pensé jo que la paella d’herbetes silvestres pot estar difícil de fer, pel fet de que les herbetes estan prou allunyades".
    Oscar, en el teu text et note un poc desconfiat! sobre tot on dius "no tinc cap problema en (canviar) res", si es veritat perquè? preguntes: "per a què arribem a acords? val de res el que acordem? hem de funcionar d'aquesta manera, tal com vinguen els canvis d'humor?"...??????? Jo pregunte, on resideix el verdader problema?
    Per un altra banda pensa que l’excursió la tinc de fer jo!...no tu!...per tant no puc entendreu.
    Si el problema son les herbetes, les farem abans del dia D. On esta el problema?, en l’excursió a la que tu ni tan sols penses anar!, no se, no se...
    Com apunta xuli: el blog es per opinar.
    Jo també sabia que fer alló de la paella amb herves silvestres del terreny, encara que es una bona idea, es prou dificil, amés que hui en dia, no et pots fiar de on les agafes si no son controlades, poden tenir productes quimics per les polvoritzades.Supose que l´escrit es de Vicent, i pensa el mateix.

    ResponElimina
  4. El meu escrit acaba amb aquestes paraules:
    Bé esta clar la paella de verdures o mixta, vosaltres decidiu a mi tant en dona una com l’altra. Però l’excursió al barranc de les coves, moio negre, lloma llarga, calera la monja…
    Pregunte que ens perjudica d'aquest escrit?

    ResponElimina
  5. Que algu no te ganes de anar al barranc de les coves?

    ResponElimina
  6. Perquè... la paella no pot ser dic: la paella de verdures o mixta, vosaltres decidiu a mi tant en dona una com l’altra...total es la meua opinio!.

    ResponElimina
  7. No escaroteu el galliner...! Cadascú que es preocupe d'allò que vol fer, que els altres ja col·laborarem en tot el que faça falta. Sembla que el que diu l'última té ( o vol tindre) la raó... doncs no, no és així.
    Nosal3 ens comprometerem a escurar la paella i farem tot el que ens maneu (dintre d'un ordre i concert).
    Dormiu bé, i prepareu les vostres propostes amb seny. Bona nit!

    ResponElimina
  8. jo crec que no deuriem fer res perquè està vist que no ens aclarim.I no estic d'acord en algunes coses que es diuen per dalt, si ens reunim a més d'esmorçar(que està molt bé) es també per a concretar cuestions i arrivar a acords, el que no es pot fer després d'estar mig mati discutint es al dia seguent dir: -ara en gelat resulta que no es viable dur a cap la proposta- doncs millor no calfar-se i pensar abans de proposar.

    ResponElimina
  9. Com que no? Que si home, que si...La critica i discursió, sempre es bona, totes les associacions que tingueren un blog...per compartir...El dia 25 es el dia D, I ara qui vullga que s´apunte...pero es queda molt que discutir...som homes de discurció, no de cabotá.
    Per lo tant...discutim, parlem, conversem i aclarim posicións. Peró el retjonge va en marxa...i está prop. Propose...si algú em fá companya, anar esté diumenge que ve...i dinar alli, i experimentar algunes propostes, com la caminata, o la pantalla, els jocs, el dinar, o l´actuació musical...
    I tancar propostes i agfar torns i tasques de feines per a eixe dia...
    I demane al secretari que fasa un post amb el cartell de propostes aprobades...per a discutirles en el blog, inclus poder votarles, o ficarmos d´acord per así.
    Per favor, no sigam tan sensibles, ni miquismequis, afrontem la critica...per dur que ens hem fasa...( el problema i la virtud es que así, no tenim un lider, com en altres associacións, ni falta que hens fá ).

    ResponElimina
  10. Eme, anem a pams…
    Primer: Tot el que és diu, pensa i canvia és en benefici de l’activitat i dels amics!
    El que dius de que no deuríem fer res, ningú esta ací obligat!...el avantatge d’aquesta associació Amics del Corral de Rafel, pot ser que encara que no ens posem d’acord “el carro continua avantzant” i si algú de nosaltres pega a “fugir” no s’acaba res. Per tant la porta esta oberta “per entrar i per eixir”. Però tan sols per això, no anem a deixar de fer res. Pense jo!
    Segona:
    M’agradaria que posares en que no estàs d’acord, entenc que es deu respectar les coses parlades, però tan estrictament com per a no entendre que les herbetes interessants per a la paella estan massa allunyades (per a anar el mateix dia a fer-les).
    De tota manera crec que n’hi ha un altra proposta de brisco posà en el blog
    Tot el que és diu, pensa i canvia és en benefici de l’activitat i dels amics!

    ResponElimina