diumenge, 7 de juny del 2009

La NIt de Sant Joan ja està ahí!!!

Us copiem el correu electrònic enviat a les associades i associats, i que fem extensiu a totes i tots els qui ens visiteu ací:

Corrafaelites!
Un nou dia ha arribat (Bé, en aquest cas serà nit, però... això és el de menys, no?)

La propera nit del 23 al 24 de juny, nit màgica de Sant Joan, solstici d'estiu, la nit més curta de l'any, nit de bruixes... (afegiu-ne que encara en queden...) tenim preparada una celebració especial. En confabulació amb el Teatre La Clau, anem a parar taules per a que pugem a sopar, a les 21 hores. Cal que us porteu el menjar i beure, i si en porteu per compartir, encara millor. Nosaltres hi afegirem beguda, infusions i cafè. Una vegada acabat el sopar, gaudirem d'un cartell excepcional, que els qui heu assistit alguna vegada al Teatre La Clau, no caldrà que us expliquem, però que, per la resta, ho farem. La llista de músics i cantants que hi vindran us la farem arribar quan la tinguem tancada. A la sessió musicada i cantada aniran succeïnt-se cançons pròpies o alienes on els músics i cantants aniran pujant a l'escenari, amb un ordre aleatori d'afinitats o de casualitats o de totes dues alhora. Així podrem veure una barreja de músics que no hauran tocat o cantat mai junts (o sí) i gaudirem de la trobada tant com ells mateixos.

Feu arribar a la gent que penseu puga estar-hi interessada en aquesta proposta, si no ara, més endavant, quan ja tinguem cartell i sapiguem qui va a vindre (encara que després se'n despengen o s'afegeixen, que mai se sap...), però ja serà una cosa més concreta.

Esperant trobar-vos eixa nit màgica, us saludem amb el

Salut, cultura i natura! que volem siga la nostra salutació (si no us agrada en proposeu alguna altra, que ací tots podem fer i opinar)

5 comentaris:

  1. Els companys del Teatre la Clau i brisco ja s'han posat les piles i estan avisant a tots aquells músics, cantants i altres personatges de faràndula per a que confirmen la seua assistència. En tindre el cartell, us el penjarem ací (per a que el veja tot el món) i us l'enviarem (als/les associats/associades). També podeu anar escrivint comentaris per dir-nos si aneu a vindre, per fer una mínima previsió.

    ResponElimina
  2. Aixo esta bé! avantzant...en la nit de S. Joan.
    Jo estic buscant la decoració per al corral menut.

    ResponElimina
  3. Ja hi ha confirmats: Hugo Mas, Lluís Vicent, Arthur Caravan,Josep Dídac... esperem tindre aviat el cartell i la resta d'artistes convidats. Ho diem per veure si s'animeu i comenceu a dir si veniu o no, per fer alguna previsió, collons! Aneu a vindre? doncs digueu-ho! Ací mateix, sí.

    ResponElimina
  4. Hi ha algú ahí fora? On sou? Esteu ahí?
    anmonbar

    ResponElimina
  5. anmonbar en tindre el cartell n'hi ha que possar el tema de l'espart.
    Molta gent pareix ser que te interes per vindre.
    Ja saps que nosltres Mila i jo si que anem anar i que en el moment que tu tingues clar el tema del cartell, començem a organitzar el corral amb el tema decoracio i escenari.

    ResponElimina