dimarts, 27 d’octubre del 2009

Esmorzar-reunió diumenge 1 de novembre

Diumenge 1 de novembre ( 10 matí ), reunió-esmorzar en el Corral de Rafel para tots els associats i simpatitzants d´aquesta associació per a tractar:
1er - Legalització ja ¡? 2on. - Organització dels proxims esdeveniments. 3er. - Precs i preguntes. L'esmorzar serà de sobaquillo i l'associació posarà, beguda, cacauets, olives i cafè o infusió. Tots aquells associats que vullguen participar en l'organització d'aquestes activitats poden ( deuen ) acudir per a exposar-ho i saber el grau de participació amb la qual es conta, al mateix temps que donar idees per a aquests projectes.

Nota de conscienciació.- Ja estan brollant algunes espècies de la vegetació que es va cremar en l'incendi que es va produir aquest estiu en part del perímetre del paratge del Corral. Tots aquells que no tingueu el temps limitat i pugueu arribar abans o quedar-vos despues de la reunió, acudir proveïts de guants i (o) tisores, xerrac, alicates de podar, per a fer neteja de branques seques i cremades pel foc per a facilitar el creixement de la brotación.



3 comentaris: