diumenge, 28 de febrer del 2010

BALANÇ D'UN ANY D'ASSOCIACIÓ

Estimades i estimats Corrafaelites:
El passat dia 21 de febrer ens vam tornar a reunir, com ara fa un any, al Corral de Rafel per esmorzar i per plantar una vintena de pins al sender de les pedreres. Malgrat la mínima assistència de membres de l‘associació, (qui pertany a alguna associació sap de què parlem) vam començar a valorar aquest primer any d’existència, i repassant l’historial, vam concloure que, malgrat els entrebancs –sempre n’han d’haver per a refermar-nos en els nostres propòsits- podem dir que hem treballat de valent per a que la iniciativa de crear un nou espai de cultura al nostre poble haja estat un èxit. I si no compteu amb nosaltres:
1.- abril 2009: 25 d’abril, dia D
2.- juny 2009: Nit de Sant Joan
3.- juliol 2009: Tang bolero Tai-Chi
4.- agost 2009: Nit Astronòmica
6.- febrer 2010: Plantada de pins
I penseu que només estem parlant d’activitats obertes a tothom, també cal que comptem les moltíssimes reunions que han calgut per a poder concretar, preparar i mobilitzar als assistents. Recordem que aquestes activitats, llevat de la darrera de plantar pins, mai han baixat de la xifra de 60 participants. Neteja de zones de la muntanya, posada en comú d’opinions i propostes, discussions, –en tota societat democràtica són necessàries!- són alguns exemples de què fem quan ens ajuntem. Un any després de començar a reunir-nos, creiem que podem estar satisfets i proposar-nos que el present any siga encara millor que el passat.


Aquesta és la carta que remetérem als membres de l’associació el divendres i que ara fem extensiva a tots els amics del Corral. Si voleu rebre comunicacions d’activitats feu-nos arribar els vostres correus electrònics i us afegirem a la llista. Per no perdre el compàs, hui diumenge ens hem tornat a reunir i hem acabat plantant la resta de pins que quedaven, hem esmorzarem i hem parlat una mica (només n’érem tres). Ens hem trobat amb la visita d’una colla nombrosa de quinquagenaris, tots i totes del poble, que han pujat a peu fins el Corral de Rafel per esmorzar, i ens han demanat de veure el Corral i el museu de l’espart, cosa que hem fet gustosament.
Hem quedat que férem extensiu el correu als visitants del bloc, i de pas, demanar-vos que us afegiu al projecte. També que publiquem la llista de les poques coses que ens calen per a poder treballar millor a les instal·lacions del Corral. L’adjuntem per si algú de vosaltres en té alguna i l’aporta, i així no cal comprar-la.
Armari amb clau.
Termos/sifó.
Fogueret elèctric.
Nevera.
La propera reunió/esmorzar l’hem programada per al proper dia 14 de març, on esperem que vingueu per oferir noves propostes, que l’any és molt llarg i es pot fer una activitat al mes perfectament. Gràcies per tot, sense vosaltres tampoc haguéssim pogut fer res.
Salut, cultura i natura.

4 comentaris:

  1. Aneu pensant què... ja sabem que ara fa fred, però cal anar programant per exemple: pel 25 d'abril d'enguany quines propostes tenim?
    Els poetes crec que volen repetir... un passeig segur que també... més ofertes?

    ResponElimina
  2. Hem sembla què al voltant del finançament,( ara cal dir: un dels cavalls de BATALLA....)no hem cercat altres possibilitats.

    Hi ha una proposta prou suggestiva i amb molta espenta, "festival de Dona", on el "catxé" de les artistes proposades s'enfila cap amunt però, paga la pena.

    Jo com a comerç, estic dispossat a oferir-me... 1000 duros damunt la taula!!!

    ResponElimina
  3. Per cert. P'al 25 d'abril, res millor que cultura ...com sempre. I si és a la natura, millor. Avant va el carro!!!

    ResponElimina
  4. 1000 duros!! duros euro?!! guau! amb això i un poc més fem festival dona, i com! Sí que hi ha més propostes: la de l'Enoteca vol fer una cata allà dalt. En la tenda fan cates a 5€ per persona que inclouen el vi, menjar de tapa i les explicacions de l'etnòleg. Al corral haurà de ser igual també. Jo afegiria lectura de Rubaiat de nou - per mi ho faria cada any-. Es quedà per vindre un amic poeta Manel Marí, que fou el primer al qui li ho vaig veure fer i ho fa molt bé. Encara està per demostrar que podem dur més gent fora de l'època d'estiu. Evidentment, no cal que en siguen tants com en estiu però qui ve a tocar o recitar vol veure un públic de segur.

    ResponElimina