diumenge, 14 de febrer del 2010

Plantâ de pins al voltant del Sender de les Pedreres

Diumenge 21 de febrer al Corral de Rafel:
  • a les 10 del matí, plantada de pins al voltant del Sender de les Pedreres
  • en acabant, almorzar de germanor

L'almorzar és faixat o de cabasset; és dir, cada u es du pa i mescla i nosaltres posem la beguda, picaeta i café o brosses: per favor, apunteu-vos abans i en tindrem prou per a tots La associació no es fa càrrec si en acabant no hi ha prou per a tot lo món si en som molts (que no massa).

Organitza: Amics del Corral de Rafel
Patrocina:

9 comentaris:

  1. a les 8 del mati els animalets estàn dormint. De qui es la idea horaria?, N0 recorde en la reunió haver dit res de les 8.

    ResponElimina
  2. Eme té raó, a la reunió quedàrem a les 9, encara que potser siga millor dir a les 8 i així la gent acudirà a les 9 (tardonets que som...)
    Apunteu-me.

    ResponElimina
  3. ie! a les 8? quedem a les 10 i esmorzem a les 11.jo visc en la muntanya i ho veig tots els dies: a les 8 to banyat o gelat, a les 9 també, a les 10 ja fa solet - si ix. no recorde res de les 8. es va dir a les 9 però així i tot encara em sembla massa matí.

    ResponElimina
  4. ¡ Que poc matiners sou...aitsO ! Com em digueren que en la reunió quedareu en plantar i despres esmorçar, dons jo vaig pensar que l´ora ideal seria a les 8 i així respirar l´airet matinal, peró...Despres he intentat cambiar l´horari al Post-Cartell, pero amb el nou diseny, no sé com entrar a editar en el blog ( que algú me ho explique, please )i que u cambie ( i que envie uns correus als associats dient el nou horari.
    Nota - Els plantons de PI ja estan al corral.

    ResponElimina
  5. mmm... jo igual puje, a plantar un arbret!.

    ResponElimina
  6. No crec que haguera anat des de la Vall d'Albaida. Però a les 8 és un poquet matinet.
    Que ho passeu bé... i que en planteu molts.

    ResponElimina
  7. Vint en plantàrem, vint, i això que només quedàrem quatre per a plantar!
    Per cert... i les fotos?

    ResponElimina
  8. Això, el darrer monin, deuria de penjar algun fotomuntatge d'eixos que ell fa d'aquest dia.Ens ho currarem molt i paga la pena que ho fem visible, no?

    ResponElimina