diumenge, 25 de juliol del 2010

Passejada nocturna al voltant del Corral de Rafel

L´Ajuntament de L´Alcúdia organitza el 29 d´este mes a les 21:30  una velada per a fer una passejada per les sendes del Corral de Rafel, despres de sopar dins al resinte del corral. Passejar la muntanya amb la lluna plena, recorreguent el sender de les pedreres fins el plá de la perola, acompanyats per el nostre associat i amic Vicent Boix, coneixedor de l´entorn.
Estás convidat a contemplar els secrets de la nit, a escoltar els sorolls en la foscor, sentir l´esperit nocturn del paratge.
 

4 comentaris:

  1. Que vetllada més atractiva. El camí pot fer-se amb un nano de 2 anys??, amb carret.

    ResponElimina
  2. El sender no es molt escarpat, pero es rocos, amb el nano al braç no tens cap problema, pero amb carret no es pot. El passeig te un recorregut de unes 2 o 3 hores.

    ResponElimina
  3. Ok Gràcies per la informació, farem el possible per anar.

    ResponElimina
  4. Dins al tram de sender coneixerem on viu l’enganyapastors, on habiten les orquídies Abelletes grogues, per on campeja la rabosa, la cabra i el porc senglar, també quines son les papallones que volen els diferents indrets (habitats) i ens allargarem a contar i conèixer les relacions d'una papallona amb unes formigues úniques... en definitiva histories naturals.
    Estàs convidat a contemplar els secrets de la nit, a escoltar els sorolls en la foscor i sentir l’esperit nocturn del paratge.

    ResponElimina