dimarts, 8 de juny del 2010

2a Nit de Sant Joan (al Corral)

Per segon any consecutiu, la Nit de Sant Joan se celebra ací, en el Corral de Rafel. Porteu-vos el sopar, nosaltres posarem la beguda a preus populars, l'entrada: DEBADES! Es pot demanar més?

5 comentaris:

  1. I ben prompte us informarem de la temporada 2010, amb actes molt interessants de música, poesia, monòlegs... i vosaltres? Voleu aportar algun acte més?

    ResponElimina
  2. Primer esborrany de la programació per a la resta de l'estiu al Corral de Rafel:


    2 de juliol, cançó de dona. de la mateixa manera, la idea es que cada any s'hi celebre un concert amb dones cantants com a protagonistes. Enguany hem pensat amb Thais Morell (Brasil) i Eva Denia (Valencia)


    15 juliol Néstor Mont, ens presentaria el seu nou disc. Aquest home d'Algemesi, creador de Cendraires als 90, es un dels artifex darrere l'èxit de Pep El Botifarra, primer per haver-s'hi encarregat del seu primer disc de cap a cua i també per ser peça fonamental de la rondalla que l'acompanya en directe. Ara, set anys després d'haver editat un disc propi en solitari, ens presenta un nou treball.


    24 juliol el Petit de Ca l'Eril. des de Catalunya, una de les veus que s'ha fet un nom darrerament a l'escena de la cançó d'autor amb influencies folk anglosaxones.


    30 juliol. Planeta Imaginario, el grup de jazz rock progresiu, torna a l'Alcúdia tot just després de la seua darrera gira mediterrània en la que han visitat, Itàlia, Croàcia i Atenes


    12 d'agost. Els Poetes i el Vi. a decidir si ho deixem tot en mans de Manel Mari, consolidat poeta monologuista en escena o proposem un espectacle coral.


    dijous 25. Nit tematica, cine. Alguna pel.licula interessant que estiga fora de circuit amb debat acompanyat.


    3 de setembre Sopar Verd. Viste't de verd i porta plats verds o amb algun ingredient verd.

    Les dates evidentment, poden canviar, i també es pot afegir o canviar alguna proposta a mesura que avança l'estiu. La comunicació i promoció dels actes la portem a cap a traves del blog amics del Corral de Rafel i per internet en general.

    ResponElimina
  3. Vos envie una part de la programació d'una proposta en la que participe a la ciutat de Xàtiva. Tal vegada us interes apropar-vos.
    Salut

    * podeu vorer més info en
    : http://houseofbent.blogspot.com/


    (3) Exposición "Eco_Genero" en la Erreria: 23 Junio / 30 Julio.
    Horario: Domingo/ Miércoles, 10h/14h y 17h/21h.
    La exposición (r)evolucionaria incluirá obras de artistas / activistas locales e internacionales como: Inmaculada Abarca, Toni Cordero, Cristina Ferrández, William James, Beatriz Jiménez, Mar Juan Tortosa, Adolfo Muñoz, O.R.G.I.A., Javier Palacios, Alfredo Pardo, Verónica Perales, Cristina Polop, Isabel Soler, Annie Sprinkle y Beth Stephens (Love Art Lab), Samantha Sweeting, Thierry-Alexandre, Rafael Tormo i Cuenca, Transnational Temps e Yonic.

    (4) Eventos Paralelos a la exposición en Julio 2010:
    • Mesa Redonda sobre Ecología, Genero y el Arte como compromiso social, Ca Revolta, Calle Santa Teresa 10, Valencia, 15 Julio, 20 horas.
    • Ciclo de Proyecciones de Eco-Performance y Vídeo Art, La Erreria.
    • Presentación del Grup de Reull, La Erreria, 11 Julio, 19.30 horas.
    • Fiesta de Clausura: Concierto en La Erreria, 30 Julio, 21.00 horas.


    5) Antología sobre ecología y genero (castellano / inglés).
    Solicitamos vuestros textos.
    Fecha tope de entrega: 30 Julio 2010.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. No coneixia el projecte del Corral de Rafel, ahir vaig gaudir d'una vetllada molt bona, gràcies, espere poder participar més a sovint de la proposta. Sou grans
    (disculpeu haver borrat el comentari d'avanç, és que de vegades encara en faig un lio amb açò dels blogs)

    ResponElimina