dimecres, 18 de març del 2009

Protecció de la fauna iberica


¿ Y A MI...QUIEN ME PROTEGE ...?

2 comentaris:

  1. Us copie un comentari que he fet en un bloc que exposava la campanya tan destrellatada (com tantes altres coses) de l'església. L'enllaç del bloc és: http://blocs.mesvilaweb.cat/rogersafor
    i paga la pena veure'l, perquè va rebre un premi com a millor bloc de medi ambient de la comarca.

    El comentari diu així:

    Demagògia?: Fariseísme!
    anmonbar| Adreça electrònica | dimarts, 17 de març de 2009 | 14:42h
    Comentant aquest matí la publicitat a la qual fa referència aquest apunt amb un amic, ens ha semblat un despropòsit brutal. A l'església li preocupen molt el avortaments, i fins i tot diuen que es protegeix més al linx que a les persones (?).
    No els preocupa tant que cada dia morin al món no sabem quants milions de nens ja nascuts per la fam, la misèria o la guerra. Amb tots els diners que s'hauran gastat en aquesta campanya, ja podrien fer alguna cosa per salvar uns quants centenars de milers d'aquests nens que si que han nascut, però ens sembla que poc els preocupen.

    Una altra: aquell que diu que els avortistes parlen molt lleugerament de l'avort li haig de dir: l'avortament és una decisió dolorosa, físicament i psicològica: Les dones no avorten per gust o per conveniència (bé, les riques sí).
    Quan s'avorta es fa perquè no hi ha un altre remei. I una recomanació: llegiu el llibre publicat en català "Economia friqui", ara no recordem el nom dels autors (americans), on se'ns explica perquè va baixar la delinqüència als EE.UU. després de la dècada desastrosa de violència dels setantes en els vuitantes i norantes.

    ResponElimina
  2. Bona Anmonbar, però, és molt desagradable veure eixos dos babosos al nostre blog encara que siga en forma de caricatura.

    ResponElimina