dilluns, 30 de març del 2009

el dia D

Ahir se m'ocorriren un parell de propostes per confeccionar el programa de la diada que hem quedat en organitzar:
Una lectura acompanyada del Rubaiat, un llibret de versos del legendari poeta d'Al Andalus Omar Khayam.
L'altra és que incloguem uns quants jocs en el programa, una activitat en la qual poden participar grans i menuts. Un parell de jocs o tres entre altres activitats bastarà. Se m'ocorreix "La Ferradura" i encara que us semble estrany "El Cricket", ja m'explicaré al respecte. Tanmateix, estic segur que algú de vosaltres podrà afegir suggerències en aquest sentit.
També tinc una pelí que propose pel fòrum. Com és per a tots els públics té l'avantatge que es pot incloure en els dos cicles que es nomenaren. El títol: "La Belle Verte" .
A banda és clar, a mesura que anem concretant el programa i les hores es veurà més clarament la possibilitat d'acabar el dia amb algú que vinga a posar música en directe barat al sopar.
No recorde quin dia ens va dir Andoni que passarà la passejada del Bloc pel Corral però potser eixa activitat també es podria incloure per començar el dia.
En fi, se suposa que em d'anar concretant, per tant anem diguent.

6 comentaris:

  1. Omar Khayam és de Damasc (si no anem errats, ja t'ho confirmarem, o pot ser, va nàixer a Al Andalus) i la lectura de les Rubaiat són una molt bona proposta.

    El dia de pujada pels barrancs de l'Alcúdia és el 24 d'octubre, o siga que no podem comptar amb ell per a aquest dia, ja que suposem el farem abans, no?.

    Quan se n'anàreu vam aparaular també entre els quatre que quedàrem un dia que contenia (ara de memòria...):
    - Excursió, amb explicacions, presa de fotografies, i allò que se'n ocòrrega que es podria fer durant el seu recorregut -netejar també-.
    - Esmorzar, amb música ambiental.
    - Entre l'esmorzar i el dinar es podria donar temps lliure o muntar algun taller o xerrada sobre fotografia, o sobre les fotografies que s'han recollit a l'excursió... o... (afegiu, si voleu).
    - Dinar.
    - Pel·lícula.
    - Actuació musical.

    No recordem si anava així més o menys, però aneu fent un estudi i proposant aquestes o altres coses per al diumenge.

    Estiguèrem una estona discutint si seria millor fer primer mig dia o sencer. Si és mig dia a partir del migdia, en el mateix dia es pot muntar tot, si és de tot el dia, s'haurà de vindre el dia abans per a deixar-ho muntat...

    Ja parlem el diumenge.

    ResponElimina
  2. jo crec que per a ser la primera en mig dia estaria be. Dinar i a continuació: 1-cafè i cigarret 2-passajada per baixar el dinar(excursió) 3-recollida de fem 4-té i posta de sol 5-documental o xerrada 6-a duxar-se a casa 7-sopar i concert o cinema(cerveseta i b&n 3 euros) 8-castell de focs i clausura.

    ResponElimina
  3. PROPOSTA 1ª FESTA CAMPESTRE AL CORRAL DE RAFEL


    10:00 - Esmorzar casolá, amb productes del terreny.

    11:30 - Escursió pel voltant del corral guiada per un coneixedor de l´ecologia. que ens parlara de la nostra biodiversitat i ens ensenyara les especies del nostre habitat.

    13:00 - Picadeta amb cacau i tramussos, vi o mistela, i xarrada sobre la importancia de la conservació del medi-ambient.

    14:30 - Paella amb fabes i caragols.

    17:00 - Temps de jocs per als nens i per a qui vullga farem una pasejadeta a les caleres.

    18:00 - Berenarem coquetes de cacau , dolsos tipics i brosetes, mentres vejem un documental que ens apropara a les especies animals del Corral.

    19:00 - Cine per a chiquets a l´interior del Corral i col.loqui sobre propostes artistiques i culturals en defensa de la protecció dels nostres espais naturals.

    20:00 - Soparem tomaca fregida amb peminto i embutit roscá.

    21:00 – Velada musical al Corral on gaudirem de un concert extraordinari que durará fins que s´acave el licor i les ganes…

    Dotze hores de diversió per a tots els publics

    Nota: Hi hauria barra de refrescs i café a preu popular

    Podría ser esta, camviant alguna cosa. Crec que una bona data seria el diumenge 19, despres de pascua.

    ResponElimina
  4. Aquest diumenge no sabem com quedarà la cosa. nosal3 ens n'anem hui a la 4a intercomarcal cabotista i no sabem quan tornarem (si és molt tard, no ens podrem alçar a hora), brisco ens va comentar a l'esmorzar urbà de divendres que possiblement no hi acudiria, Vicent, segons Julivert Pasley tampoc anirà. NOsal3 ens cmprometem en que si tornem prompte de l'Olleria, hi acudirem. I Vosal3?. Recordem que hem de programar, ja en ferm, alguna activitat por al present mes... o no?.

    ResponElimina
  5. I si els que tenen clau no van com entrem nosaltres?

    ResponElimina
  6. eme!, nosaltres no tenim clau, la clau la obte la associació Amics del Corral de Rafel.

    ResponElimina