dimecres, 4 de març del 2009

Festival? Debat Obert ( i tu que opines )

Una proposta en debat : Inquietuts en HORA BAIXA

M'agradaria tornar a rellançar el debat germinal de l'associació, sobre tot en allò referent al festival, folgança, disbauxa, festa. El qual va quedar un tant menyspreat i potser no s'argumentara d'una manera suficientment clara. Podem abocar de nou a debat els nostres punts de vista i tornar al mateix punt de partida, però no podem obviar, ni molt menys refusar d'una manera tan manifesta -al menys des del meu punt de vista- una de les llavors d'aquesta associació.

En primer lloc cal dir, que jo no estic frontalment en contra de l'us social i cultural, d'espai obert, alternatiu, etc. del corral i de l'associació. Tampoc estic en contra de qualsevol "festival" que es vullga proposar. Pense que potser perfectament conciliable la vessant ludica-festiva amb la de l'ecologisme més intens. Es més si la proposta be suficientment currada és pot fer una història amb molt de seny, podem parlar i treballar envers d'una proposta sòlida.

Amb el que jo no estaba d'acord - i potser no va quedar suficientment clar, per això aquest escrit- és que allò del festival siga el que haja d'il·luminar el cami d'aquesta història, que tot açò ha de neixer a partir d'eixe dia, que hem de fer una història molt gran per a que vinga la gent i sàpiga el que estem fent i el que anem a fer a partir d'eixe dia i que eixe dia, quan abans millor!!! siga el germe d'una tasca, que des del meu punt de vista, el temps consolida a cops d’esforç, feina i constància. Així m’alliçonat la vida a traves dels anys d'estar en algunes associacions, potser estic errat, no ho se, el que jo pense però, és que si anem a fer un camí haurem de senyalitzar els trams, desbrossar-lo, vore els desnivells, anivellar-lo, pagar les expropiacions, triar l’empresa adjudicatària, comprar els polítics de torn, passar-nos pel forro l’impacte ambiental i fer l’autovia que ens pertoca

6 comentaris:

  1. Estic totalment d´acord amb tu, i es més, ens passem els esmorzars discutint i ja que vore lo d´acord que estem tots, perque tots perseguim el mateix fi...aso esta en marxa, i anirem pulint esmorzar darrere esmorzar aquestes coses, hi han moltes tasques que fer, i mes quant tots tingam la visio de que el Corral es nostre, per a nosaltres i baix la nostra protecció, el notre afillat al que em de cuidar de tota agresió i ficar guapo per al nostre gaudir...Aso funciona de maravilla... tots creguem en aso. I seria una bona tasca culminar totes les feines en un festival campestre...i ha molta gent que te ganes d´aso, fins i tot l´ajuntament, pero també els artistes als cuals els aproparem a un ambient conegut...peró llunya per a molts, crec que quant la gent conega be al nostre afillat, la nostra gent...pot ser no caldrá ja un festival, perque tots els dies de feina, sera un festival on gaudirem del nostre espai...i de les nostres inquetuts, pot ser acabem algun dia lluitant per l´Amazones, PERO EM DE ESCOMENSAR PER LA NOSTRA NATURA. Força-Natura company, es el que ens mou...Estem tots convensuts...Salve...

    ResponElimina
  2. Diu l'Últim Mono que ens passem els esmozars discutint: no és cert, no siguem catastrofistes. Discutirem els dos primers esmorzars perquè com és ben logic, haviem de contrastar opinions i donar els nostres parers a diferents propostes. Els dos següents dies ja s'ha fet feina i quedat clar que aquell inici de pluja d'idees i posteriors discusions ha quedat enrere.
    El festival, com totes les altres idees que han sorgit, per altra banda, és també una bona idea. No és precís ni aconsellable que determine l'existència de la nostra asociació "per se", és clar, però, sí que pot ser "el nostre dia de festa" que compartim amb un públic si es vol més nombrós , una cel.lebració annual del fet que l'associació no sols sobreviu sinó que està ben viva, tot demostrant-ho al llarg de l'any amb moltes altres activitats.
    A més, sembla clar que l'anomenem "festival" però la idea general i compartida és la de un dia farcit d'activitats de diferent caire, en la nostra línia d'actuació. Ací, crec, ningú pensa en oferir una festa de sex, drugs i r'nr què ni entra dins de les nostres posibilitats ni de l'interès general.
    En la meua opinió, l'essència del que fem ha d'estar la consciència de no voler abarcar grans projectes ni ambicionar actuacions que ens superen. El la mesura justa del que podem fer totes les idees que han i aniran sorgint es poden fer realitat.Comencem a poc a poc, tal com ho hem fet, i deixem que la cosa creisca amb naturalitat, si ho ha de fer.

    ResponElimina
  3. A mi em pareix que teniu part de rao els tres pel que estic d'acord en tots, encara que el fet que destacaria es que:
    Si! deixem que la cosa creixca amb naturalitat com si es tractara d'una planta, un dia ens donara flor...i...fruit...naturalment.

    ResponElimina
  4. Com podem participar?
    Vullc dir enviar un text, no sol·lament contestar als que hi han.
    Gràcies

    ResponElimina
  5. Rafel, de moment el millor es enviar el text-fotos al correu de l'associació i el publicara (el presi).
    Un altra opció es que l'entres en la web www.corralderafel.es.tl

    ResponElimina
  6. fa un temps vaig demanar el mateix: poder penjar un text. no penseu que tots hauriem de saber la clau d'accés i publicar el que creguem convenient? crec que és Toni el que gestiona això però no estic segur del tot

    ResponElimina